Padel Pixbo. Hitta padelbanor & padelhallar - Padel24

Välkommen till Padel24 ditt padelcenter i Pixbo

Padel24 har erfarna padelinstruktörer i Pixbo som är vana att arbeta med allt från nybörjare, motionärer och spelare på elitnivå.

Vi på Padel24 erbjuda attraktiva helhetslösningar och verkar för att främja och utveckla padelsporten i Pixbo. Med hjälp av Padel24 kan du köpa och bygga din egna padelbana och dessutom få hjälp med markarbete och banbyggnad – inklusive full service och garanti.

Bygga padelhall

Vi hjälper dig att bygga padelhall till konkurrenskraftiga priser i Pixbo.

Vi hjälper kunder i hela Pixbo

Vi vänder oss till dig oavsett om du representerar ett större företag eller förening.

En investering för framtiden

Som en av världens mest expansiva sporter är padel här för att stanna.

Hitta rätt padelhall i Pixbo

Är du sugen på att spela padel i Pixbo? Här hittar du listan med alla padelanläggningar i Pixbo.

Padelinstruktör utbildning

Vill du bli en padeltränare som har den kompetens som marknaden kräver? Det vanligaste sättet att bli padelinstruktör är att välja ett gediget utbildningsprogram för padel coach utbildningar.
Andra områden Padel24 kan hjälpa till med i Pixbo:

Bygga padelhall
Bygga padelhall Pixbo och padelbana på din ort? Vi hjälper er med alla nödvändiga steg för att bygga padelhall av högsta klass.

Padelutrustning
Padelutrustning Pixbo.Köp Padelkläder & Tillbehör. Sveriges mest välsorterade webbshop fokuserad på padel.

Padelracket
Padelracket Pixbo för alla spelare. Padelrack görs generellt i tre olika former: Rund, dropp och diamant. Vi har en mängd modeller av padelrack.

Padelbollar
Padelbollar Pixbo är designade för att fungera optimalt med ditt padelrack. Komplett sortiment av billiga padelbollar från olika butiker på nätet.

PadelShop
PadelShop Pixbo - Köp padelprodukter - Stort utbud och låga priser. Din ultimata padelbutik webshop och nätbutik online!

Offert padelbana
Offert padelbana Pixbo- Kontakta oss idag för en gratis offert. Skicka en gratis offertförfrågan idag och få seriösa anbud. Vi bygger din padelbana.

Padelanläggningar
Padelanläggningar Pixbo. Här finner ni en lista på padelanläggningar. Saknas ert padelcenter i listan, kontakta oss så lägger vi till er.

Padeltävlingar
Padeltävlingar Pixbo. Spela i prestigefyllda turneringar och led ditt lag till vinsten. Här listar vi aktuella padeltävlingar.

Banspecifikationer padel
Banspecifikationer padel padel. Hela banans mått är 20×10 meter.

Padelregler
Padelregler Poängräkningen i padel sker på precis samma sätt som i tennis. Det vill säga att man spelar bäst av 3 eller 5 set, där det i varje set gäller att vinna 6 game.

Padelgymnasium
Padelgymnasium Pixbo. Idrottsgymnasium. Här hittar du skolor för dig som gillar padel.

Padelinstruktör
Padelinstruktör Pixbo. Bli padelinstruktör och padeltränare. Vill du bli en padeltränare som har den kompetens som marknaden kräver?

Padelväskor
Padelväskor Pixbo. Här finner du ett brett sortiment av padelväskor. Här finns det alla möjliga härliga färgkombinationer, storlekar och stilar att välja bland.

Padelkläder
Padelkläder Pixbo från världskända märken till fantastiska priser. Snabb leverans & nöjda kunder.

Padelskor
Padelskor Pixbo. Här hittar du ett stort urval av padelskor från ledande varumärken.

Webshop
Webshop Pixbo - PadelShop Allt för padel. Hitta rätt racket som är i balans med dig som spelare. Minska risken för skador med vår rådgivning.


Padelbanor i Pixbo

    • 20210528 143115 300x225

    Unnaryd Padel


Jobb inom Padel

Synonymer till padel
Ordet padel är synonymt med padeltennis och kan beskrivas som "en racketsport som påminner om tennis"

Wikipedia information om Padel

Padel Padel, ibland benämnt padeltennis, är en racketsport med ursprung i Spanien och Latinamerika.Ursprunget till padel är oklart. Liknande spel förekom på engelska kryssningsfartyg på 1920-talet.. Först 1974 utformades spelet enligt de principer och regler som gäller i dag, administrerade av Internationella Padelförbundet (grundat 1991). Världsmästerskap i padel arrangerades första gången 1992 och har sedan dess spelats vartannat år.[källa behövs]Padel uttalas enligt Svenska Akademiens ordlista (SAOL) [pa´del]. Spelet anknyter till andra tidigare etablerade former av "minitennis" som Paddle tennis och Platform tennis, men har egna regler för spelet, poängräkning, utrustning och spelplanens utformning.Utrustningen består av var sitt padelracket samt boll. Racketen består normalt av kolfiber i blandning med en typ av skummaterial i kärnan.

Wikipedia information om Pixbo

Pixbo För innebandyklubben, se Pixbo Wallenstam IBKPixbo är ett bostadsområde i tätorten Mölnlycke i Råda socken i Västergötland, beläget i Härryda kommun sånär som på ett litet antal fastigheter som tillhör Mölndals kommun. Pixbo är en egen postort. Området ligger vid södra sidan av Rådasjön och är mycket kuperat då det är byggt på och runt en höjd som kallas Björnåsen. I öster, sydost och delvis i söder gränsar Pixbo mot Kullbäckstorp, som tillhör Mölnlycke postort. Gränsen i sydost utgörs av den mindre Vällsjön och i öster av Vällbäcken, som rinner i syd-nordlig riktning mellan Vällsjön och Rådasjön. I väster gränsar Pixbo till natur- och parkområdet kring Gunnebo slott i Mölndals kommun, och i sydväst och syd också mot Mölndal. Bebyggelsen i Pixbo består av villor uppe på och norr om Björnåsen (närmast Rådasjön även en del parhus) samt kedjehus på åsens sydsluttning och i det låglänta området söder om åsen.

Padel i Pixbo