Padelskor i världsklass - Padel24

Padelskor

Padelskor är framtagna för att kunna smidigt och säkert spela padel. Planerar du att spendera en längre tid med många timmars spel så är det viktigt att ha rätt sorts skor som minska risken för olyckor och skador.

Det finns padel- och tennisskor hybrider som funkar mycket väl. Att tänka på med dessa skor är vilket underlag banan har som du spelar på, då det finns olika design på sulorna för att kunna erbjuda bästa möjligheten till ett roligt, tryggt spel. Det finns också idag mer “renodlade” padelskor som har en blandning av hybridskornas sulor. Detta gör padelskorna multifunktionella för det passar till fler sorters banunderlag. 

Why you NEED Padel Shoes!!

Wikipedia information om Sko

Sko En sko är en fotbeklädnad av kraftigt material vars övre del täcker hela eller delar av foten, men högst når till vristen. Skor består ofta av läder (ibland med lack), ovandel och innersula och spänns fast om foten med hjälp av skosnören, kardborrband, resårband eller blixtlås. Fotbeklädnader som når över vristen kallas kängor och stövlar. Skor nyttjas i par; det vill säga en sko på vardera fot.

Synonymer till Sko

  • skodon, fotbeklädnad, doja, pjuck, känga, stövel, pjäxa, lågsko, sandal, sandalett, pumps, loafer
  • beslag, skoning, hylsa