Bli padelinstruktör och padeltränare - Padel24

Padelinstruktör

I padelhall finns det oftast möjlighet till at få hjälp av en instruktör, du kan antingen fråga om hjälp eller boka instruktör, detta beror på vilka tjänster som anlitas av padelhallen. 

Vill du bli instruktör

Är du själv intresserad av att bli instruktör så finns det grundkurser tillgänglig hos svenska padelförbundet. Vill man vetta mer om hur man deltar i kursen kan man besöka deras hemsida Utbildning – Svenska Padelförbundet (svenskpadel.se) för att få all information som behövs.

Padel Rules You NEED To Know

Wikipedia information om Padel

Padel Padel, ibland benämnt padeltennis, är en racketsport med ursprung i Spanien och Latinamerika.Ursprunget till padel är oklart. Liknande spel förekom på engelska kryssningsfartyg på 1920-talet.. Först 1974 utformades spelet enligt de principer och regler som gäller i dag, administrerade av Internationella Padelförbundet (grundat 1991). Världsmästerskap i padel arrangerades första gången 1992 och har sedan dess spelats vartannat år.[källa behövs]Padel uttalas enligt Svenska Akademiens ordlista (SAOL) [pa´del]. Spelet anknyter till andra tidigare etablerade former av "minitennis" som Paddle tennis och Platform tennis, men har egna regler för spelet, poängräkning, utrustning och spelplanens utformning.Utrustningen består av var sitt padelracket samt boll. Racketen består normalt av kolfiber i blandning med en typ av skummaterial i kärnan.

Synonymer till Instruktör

  • utbildare, handledare, vägledare, lärare, tränare, coach, idrottstränare, pedagog, studieledare