Padel Nymölla. Hitta padelbanor & padelhallar - Padel24

Välkommen till Padel24 ditt padelcenter i Nymölla

Padel24 har erfarna padelinstruktörer i Nymölla som är vana att arbeta med allt från nybörjare, motionärer och spelare på elitnivå.

Vi på Padel24 erbjuda attraktiva helhetslösningar och verkar för att främja och utveckla padelsporten i Nymölla. Med hjälp av Padel24 kan du köpa och bygga din egna padelbana och dessutom få hjälp med markarbete och banbyggnad – inklusive full service och garanti.

Bygga padelhall

Vi hjälper dig att bygga padelhall till konkurrenskraftiga priser i Nymölla.

Vi hjälper kunder i hela Nymölla

Vi vänder oss till dig oavsett om du representerar ett större företag eller förening.

En investering för framtiden

Som en av världens mest expansiva sporter är padel här för att stanna.

Hitta rätt padelhall i Nymölla

Är du sugen på att spela padel i Nymölla? Här hittar du listan med alla padelanläggningar i Nymölla.

Padelinstruktör utbildning

Vill du bli en padeltränare som har den kompetens som marknaden kräver? Det vanligaste sättet att bli padelinstruktör är att välja ett gediget utbildningsprogram för padel coach utbildningar.
Andra områden Padel24 kan hjälpa till med i Nymölla:

Bygga padelhall
Bygga padelhall Nymölla och padelbana på din ort? Vi hjälper er med alla nödvändiga steg för att bygga padelhall av högsta klass.

Padelutrustning
Padelutrustning Nymölla.Köp Padelkläder & Tillbehör. Sveriges mest välsorterade webbshop fokuserad på padel.

Padelracket
Padelracket Nymölla för alla spelare. Padelrack görs generellt i tre olika former: Rund, dropp och diamant. Vi har en mängd modeller av padelrack.

Padelbollar
Padelbollar Nymölla är designade för att fungera optimalt med ditt padelrack. Komplett sortiment av billiga padelbollar från olika butiker på nätet.

PadelShop
PadelShop Nymölla - Köp padelprodukter - Stort utbud och låga priser. Din ultimata padelbutik webshop och nätbutik online!

Offert padelbana
Offert padelbana Nymölla- Kontakta oss idag för en gratis offert. Skicka en gratis offertförfrågan idag och få seriösa anbud. Vi bygger din padelbana.

Padelanläggningar
Padelanläggningar Nymölla. Här finner ni en lista på padelanläggningar. Saknas ert padelcenter i listan, kontakta oss så lägger vi till er.

Padeltävlingar
Padeltävlingar Nymölla. Spela i prestigefyllda turneringar och led ditt lag till vinsten. Här listar vi aktuella padeltävlingar.

Banspecifikationer padel
Banspecifikationer padel padel. Hela banans mått är 20×10 meter.

Padelregler
Padelregler Poängräkningen i padel sker på precis samma sätt som i tennis. Det vill säga att man spelar bäst av 3 eller 5 set, där det i varje set gäller att vinna 6 game.

Padelgymnasium
Padelgymnasium Nymölla. Idrottsgymnasium. Här hittar du skolor för dig som gillar padel.

Padelinstruktör
Padelinstruktör Nymölla. Bli padelinstruktör och padeltränare. Vill du bli en padeltränare som har den kompetens som marknaden kräver?

Padelväskor
Padelväskor Nymölla. Här finner du ett brett sortiment av padelväskor. Här finns det alla möjliga härliga färgkombinationer, storlekar och stilar att välja bland.

Padelkläder
Padelkläder Nymölla från världskända märken till fantastiska priser. Snabb leverans & nöjda kunder.

Padelskor
Padelskor Nymölla. Här hittar du ett stort urval av padelskor från ledande varumärken.

Webshop
Webshop Nymölla - PadelShop Allt för padel. Hitta rätt racket som är i balans med dig som spelare. Minska risken för skador med vår rådgivning.


Padelbanor i Nymölla

    • 20210528 143115 300x225

    Unnaryd Padel


Jobb inom Padel

Synonymer till padel
Ordet padel är synonymt med padeltennis och kan beskrivas som "en racketsport som påminner om tennis"

Wikipedia information om Padel

Padel Padel, ibland benämnt padeltennis, är en racketsport med ursprung i Spanien och Latinamerika.Ursprunget till padel är oklart. Liknande spel förekom på engelska kryssningsfartyg på 1920-talet.. Först 1974 utformades spelet enligt de principer och regler som gäller i dag, administrerade av Internationella Padelförbundet (grundat 1991). Världsmästerskap i padel arrangerades första gången 1992 och har sedan dess spelats vartannat år.[källa behövs]Padel uttalas enligt Svenska Akademiens ordlista (SAOL) [pa´del]. Spelet anknyter till andra tidigare etablerade former av "minitennis" som Paddle tennis och Platform tennis, men har egna regler för spelet, poängräkning, utrustning och spelplanens utformning.Utrustningen består av var sitt padelracket samt boll. Racketen består normalt av kolfiber i blandning med en typ av skummaterial i kärnan.

Wikipedia information om Nymölla

Nymölla Nymölla är en tätort i Bromölla kommun i Skåne län. Platsen där byn Nymölla ligger hette från början Möllehusen. Namnet anknyter till den kvarn i Skräbeån som fortfarande finns kvar. Kvarnen, med anor från 1465, fungerade fram till 1960, då massafabriken byggdes. I dag finns här viss museiverksamhet. Nymölla är, precis som kommunens centralort Bromölla, ett brukssamhälle. 1962 startade Nymölla bruk, då ägt av Nymölla AB vilket var dotterbolag till Hylte Bruk. I samband med fabrikens etablering tillkom också husen väster om bruksområdet, med både lägenheter och villor. Ett centrumhus öppnade 1966, men det blev inte långvarigt. Efter 1970 byggdes inte fler hus för brukets räkning, då efterfrågan på bostäder sjönk eftersom arbetarna kom från Bromölla och Sölvesborg och därmed redan hade boende. För brukets räkning anlades också ett järnvägsspår som knyter an till Blekinge Kustbana. 1972 öppnade pappersbruket. Läget valdes med tanke på det virkesöverskott som fanns i denna delen av landet och med närheten till den europeiska marknaden. Fabriksbygget stöttades av Wallenbergsfärens Stockholms Enskilda Bank och var under sina första år en ren förlustaffär. Massafabriken byggdes under början av 1970-talet ut för att producera färdigt papper (första pappersmaskinen togs i drift 1972). Efter omorganiseringar inom Wallenbergs skogsindustriföretag ingick Nymölla i Stora Enso. Under våren 2022 meddelade Stora Enso att de avsåg sälja bruket i Nymölla och i september 2022 offentliggjordes att amerikanska koncernen Sylvamo köper Nymölla för 150 miljoner euro.

Padel i Nymölla