Padel Lillestrøm. Hitta padelbanor & padelhallar - Padel24

Välkommen till Padel24 ditt padelcenter i Lillestrøm

Padel24 har erfarna padelinstruktörer i Lillestrøm som är vana att arbeta med allt från nybörjare, motionärer och spelare på elitnivå.

Vi på Padel24 erbjuda attraktiva helhetslösningar och verkar för att främja och utveckla padelsporten i Lillestrøm. Med hjälp av Padel24 kan du köpa och bygga din egna padelbana och dessutom få hjälp med markarbete och banbyggnad – inklusive full service och garanti.

Bygga padelhall

Vi hjälper dig att bygga padelhall till konkurrenskraftiga priser i Lillestrøm.

Vi hjälper kunder i hela Lillestrøm

Vi vänder oss till dig oavsett om du representerar ett större företag eller förening.

En investering för framtiden

Som en av världens mest expansiva sporter är padel här för att stanna.

Hitta rätt padelhall i Lillestrøm

Är du sugen på att spela padel i Lillestrøm? Här hittar du listan med alla padelanläggningar i Lillestrøm.

Padelinstruktör utbildning

Vill du bli en padeltränare som har den kompetens som marknaden kräver? Det vanligaste sättet att bli padelinstruktör är att välja ett gediget utbildningsprogram för padel coach utbildningar.
Andra områden Padel24 kan hjälpa till med i Lillestrøm:

Bygga padelhall
Bygga padelhall Lillestrøm och padelbana på din ort? Vi hjälper er med alla nödvändiga steg för att bygga padelhall av högsta klass.

Padelutrustning
Padelutrustning Lillestrøm.Köp Padelkläder & Tillbehör. Sveriges mest välsorterade webbshop fokuserad på padel.

Padelracket
Padelracket Lillestrøm för alla spelare. Padelrack görs generellt i tre olika former: Rund, dropp och diamant. Vi har en mängd modeller av padelrack.

Padelbollar
Padelbollar Lillestrøm är designade för att fungera optimalt med ditt padelrack. Komplett sortiment av billiga padelbollar från olika butiker på nätet.

PadelShop
PadelShop Lillestrøm - Köp padelprodukter - Stort utbud och låga priser. Din ultimata padelbutik webshop och nätbutik online!

Offert padelbana
Offert padelbana Lillestrøm- Kontakta oss idag för en gratis offert. Skicka en gratis offertförfrågan idag och få seriösa anbud. Vi bygger din padelbana.

Padelanläggningar
Padelanläggningar Lillestrøm. Här finner ni en lista på padelanläggningar. Saknas ert padelcenter i listan, kontakta oss så lägger vi till er.

Padeltävlingar
Padeltävlingar Lillestrøm. Spela i prestigefyllda turneringar och led ditt lag till vinsten. Här listar vi aktuella padeltävlingar.

Banspecifikationer padel
Banspecifikationer padel padel. Hela banans mått är 20×10 meter.

Padelregler
Padelregler Poängräkningen i padel sker på precis samma sätt som i tennis. Det vill säga att man spelar bäst av 3 eller 5 set, där det i varje set gäller att vinna 6 game.

Padelgymnasium
Padelgymnasium Lillestrøm. Idrottsgymnasium. Här hittar du skolor för dig som gillar padel.

Padelinstruktör
Padelinstruktör Lillestrøm. Bli padelinstruktör och padeltränare. Vill du bli en padeltränare som har den kompetens som marknaden kräver?

Padelväskor
Padelväskor Lillestrøm. Här finner du ett brett sortiment av padelväskor. Här finns det alla möjliga härliga färgkombinationer, storlekar och stilar att välja bland.

Padelkläder
Padelkläder Lillestrøm från världskända märken till fantastiska priser. Snabb leverans & nöjda kunder.

Padelskor
Padelskor Lillestrøm. Här hittar du ett stort urval av padelskor från ledande varumärken.

Webshop
Webshop Lillestrøm - PadelShop Allt för padel. Hitta rätt racket som är i balans med dig som spelare. Minska risken för skador med vår rådgivning.


Padelbanor i Lillestrøm

    • 20210528 143115 300x225

    Unnaryd Padel


Jobb inom Padel

Synonymer till padel
Ordet padel är synonymt med padeltennis och kan beskrivas som "en racketsport som påminner om tennis"

Wikipedia information om Padel

Padel Padel, ibland benämnt padeltennis, är en racketsport med ursprung i Spanien och Latinamerika.Ursprunget till padel är oklart. Liknande spel förekom på engelska kryssningsfartyg på 1920-talet.. Först 1974 utformades spelet enligt de principer och regler som gäller i dag, administrerade av Internationella Padelförbundet (grundat 1991). Världsmästerskap i padel arrangerades första gången 1992 och har sedan dess spelats vartannat år.[källa behövs]Padel uttalas enligt Svenska Akademiens ordlista (SAOL) [pa´del]. Spelet anknyter till andra tidigare etablerade former av "minitennis" som Paddle tennis och Platform tennis, men har egna regler för spelet, poängräkning, utrustning och spelplanens utformning.Utrustningen består av var sitt padelracket samt boll. Racketen består normalt av kolfiber i blandning med en typ av skummaterial i kärnan.

Wikipedia information om Lillestrøm

Lillestrøm Lillestrøm är administrativt centrum i Skedsmo kommun i Akershus fylke i Norge. Orten tilldelades stadsstatus (no. bystatus) av Skedsmo kommun 1997, men ingår statistiskt i tätorten Oslo. Staden ligger knappt två mil öster om centrala Oslo och har cirka 14 000 invånare. Lillestrøms traditionella huvudnäring är skogsindustri. Staden var ett centrum för timmerflottning och fick på grund av sina sågverk smeknamnet "Flisbyen". Lillestrøm har sitt namn efter gården Lille Strøm, där den första stationen på järnvägen mellan Christiania (Oslo) och Eidsvoll öppnade 1854. Den industriella revolutionen innebar några år därefter en kraftig befolkningstillväxt för staden, då timmerhanteringen industrialiserades. Fram till 1961 var staden en egen kommun. Lillestrøm är en järnvägsknut. Där förenas Kongsvingerbanen med stambanan. Lillestrøm är säte för Akershus teater, flera konstgallerier samt två biografer - en gammaldags 20-talsbio och en modern flersalongsbiograf. Stadens främsta fotbollsklubb, Lillestrøm SK, som spelar sina hemmamatcher på Åråsen stadion, tillhör den högsta norska serien, Tippeligaen.

Padel i Lillestrøm

    Lillestrøm, Norway

    Lillestrøm, Norway