Padel Ingmarsö. Hitta padelbanor & padelhallar - Padel24

Välkommen till Padel24 ditt padelcenter i Ingmarsö

Padel24 har erfarna padelinstruktörer i Ingmarsö som är vana att arbeta med allt från nybörjare, motionärer och spelare på elitnivå.

Vi på Padel24 erbjuda attraktiva helhetslösningar och verkar för att främja och utveckla padelsporten i Ingmarsö. Med hjälp av Padel24 kan du köpa och bygga din egna padelbana och dessutom få hjälp med markarbete och banbyggnad – inklusive full service och garanti.

Bygga padelhall

Vi hjälper dig att bygga padelhall till konkurrenskraftiga priser i Ingmarsö.

Vi hjälper kunder i hela Ingmarsö

Vi vänder oss till dig oavsett om du representerar ett större företag eller förening.

En investering för framtiden

Som en av världens mest expansiva sporter är padel här för att stanna.

Hitta rätt padelhall i Ingmarsö

Är du sugen på att spela padel i Ingmarsö? Här hittar du listan med alla padelanläggningar i Ingmarsö.

Padelinstruktör utbildning

Vill du bli en padeltränare som har den kompetens som marknaden kräver? Det vanligaste sättet att bli padelinstruktör är att välja ett gediget utbildningsprogram för padel coach utbildningar.
Andra områden Padel24 kan hjälpa till med i Ingmarsö:

Bygga padelhall
Bygga padelhall Ingmarsö och padelbana på din ort? Vi hjälper er med alla nödvändiga steg för att bygga padelhall av högsta klass.

Padelutrustning
Padelutrustning Ingmarsö.Köp Padelkläder & Tillbehör. Sveriges mest välsorterade webbshop fokuserad på padel.

Padelracket
Padelracket Ingmarsö för alla spelare. Padelrack görs generellt i tre olika former: Rund, dropp och diamant. Vi har en mängd modeller av padelrack.

Padelbollar
Padelbollar Ingmarsö är designade för att fungera optimalt med ditt padelrack. Komplett sortiment av billiga padelbollar från olika butiker på nätet.

PadelShop
PadelShop Ingmarsö - Köp padelprodukter - Stort utbud och låga priser. Din ultimata padelbutik webshop och nätbutik online!

Offert padelbana
Offert padelbana Ingmarsö- Kontakta oss idag för en gratis offert. Skicka en gratis offertförfrågan idag och få seriösa anbud. Vi bygger din padelbana.

Padelanläggningar
Padelanläggningar Ingmarsö. Här finner ni en lista på padelanläggningar. Saknas ert padelcenter i listan, kontakta oss så lägger vi till er.

Padeltävlingar
Padeltävlingar Ingmarsö. Spela i prestigefyllda turneringar och led ditt lag till vinsten. Här listar vi aktuella padeltävlingar.

Banspecifikationer padel
Banspecifikationer padel padel. Hela banans mått är 20×10 meter.

Padelregler
Padelregler Poängräkningen i padel sker på precis samma sätt som i tennis. Det vill säga att man spelar bäst av 3 eller 5 set, där det i varje set gäller att vinna 6 game.

Padelgymnasium
Padelgymnasium Ingmarsö. Idrottsgymnasium. Här hittar du skolor för dig som gillar padel.

Padelinstruktör
Padelinstruktör Ingmarsö. Bli padelinstruktör och padeltränare. Vill du bli en padeltränare som har den kompetens som marknaden kräver?

Padelväskor
Padelväskor Ingmarsö. Här finner du ett brett sortiment av padelväskor. Här finns det alla möjliga härliga färgkombinationer, storlekar och stilar att välja bland.

Padelkläder
Padelkläder Ingmarsö från världskända märken till fantastiska priser. Snabb leverans & nöjda kunder.

Padelskor
Padelskor Ingmarsö. Här hittar du ett stort urval av padelskor från ledande varumärken.

Webshop
Webshop Ingmarsö - PadelShop Allt för padel. Hitta rätt racket som är i balans med dig som spelare. Minska risken för skador med vår rådgivning.


Padelbanor i Ingmarsö

    • 20210528 143115 300x225

    Unnaryd Padel


Jobb inom Padel

Synonymer till padel
Ordet padel är synonymt med padeltennis och kan beskrivas som "en racketsport som påminner om tennis"

Wikipedia information om Padel

Padel Padel, ibland benämnt padeltennis, är en racketsport med ursprung i Spanien och Latinamerika.Ursprunget till padel är oklart. Liknande spel förekom på engelska kryssningsfartyg på 1920-talet.. Först 1974 utformades spelet enligt de principer och regler som gäller i dag, administrerade av Internationella Padelförbundet (grundat 1991). Världsmästerskap i padel arrangerades första gången 1992 och har sedan dess spelats vartannat år.[källa behövs]Padel uttalas enligt Svenska Akademiens ordlista (SAOL) [pa´del]. Spelet anknyter till andra tidigare etablerade former av "minitennis" som Paddle tennis och Platform tennis, men har egna regler för spelet, poängräkning, utrustning och spelplanens utformning.Utrustningen består av var sitt padelracket samt boll. Racketen består normalt av kolfiber i blandning med en typ av skummaterial i kärnan.

Wikipedia information om Ingmarsö

Ingmarsö Ingmarsö är en ö i Österåkers kommun, Stockholms skärgård, belägen söder om Äpplarö, norr om Svartsö, väster om Finnhamn (Stora Jolpan) och öster om Ljusterö. Namnet Ingmarsö finns det flera olika teorier om, den äldsta är att namnet kommer av alla de sjöar, inmarer, som en gång fanns på ön. Inmarsö har förvandlats till Ingmarsö, som fortfarande är en sjörik ö med Storträsk, Lillträsk, Bergmar och Maren. Den västligaste delen av Ingmarsö utgörs av halvön Brottö som också har en insjö. För tusen år sedan låg havsytan fem meter högre än i dag. Det betyder att nuvarande Ingmarsö till största delen låg under vatten. Några spridda holmar var det som så småningom skulle bli en sammanhängande landmassa. Första gången Ingmarsö nämns i ett dokument är i jordaboken från år 1539. Öns fyra bönder skulle betala skatt, bland annat en halv tunna torsk, till kung Gustav Vasa. En annan milstolpe i öns historia var när Karl XI skapade indelningsverket och ön skulle hålla en båtsman med ett båtsmanstorp. År 1694 stod Ingmarsös båtsmanstorp färdigt. Det finns fortfarande kvar och ligger vid Norrgården. Skärgårdslivet var fattigt och slitsamt men trots det växte befolkningen. På 1800-talet tog man till svedjebruk för att få större odlingsytor och för att kunna försörja flera. År 1910 fanns 223 personer mantalsskrivna på ön. Redan år 1867 kom skolundervisning i gång för öns barn och år 1901 invigdes skolhuset. Under åren har skolan byggts om och till och huserar för närvarande förskola och bibliotek. Öns matbutik är nästan lika gammal. Den öppnade år 1887, verksamheten har varit i gång sedan dess och är öppen året runt. År 1998 tog matbutiken över ansvaret för öns postkontor. På 1930-talet började sommargästerna komma. De hyrde rum av de bofasta, bodde på det gamla pensionatet eller byggde egna hus. I dag är Ingmarsö en levande ö med strax över 160 bofasta (2021) och ett trettiotal företag, bland annat gästhamn, båtvarv, plastfabrik, krog, matbutik med apoteks-, system- och postombud, bageri, café, jordbruk, mejeri, bed & breakfast, snickare och andra entreprenörer. Mitt på ön, mellan ångbåtsbryggorna Ingmarsö Södra och Ingmarsö Norra, hittas hembygdsmuseet och i öster Kålgårdsöns naturreservat varifrån man med Skärgårdsstiftelsens roddbåt kommer över till Finnhamn. Ön trafikeras av Waxholmsbolaget, Cinderellabåtarna och båttaxi till tre reguljära bryggor: Ingmarsö Södra, Ingmarsö Norra och Brottö.

Padel i Ingmarsö