Padel Husarö. Hitta padelbanor & padelhallar - Padel24

Välkommen till Padel24 ditt padelcenter i Husarö

Padel24 har erfarna padelinstruktörer i Husarö som är vana att arbeta med allt från nybörjare, motionärer och spelare på elitnivå.

Vi på Padel24 erbjuda attraktiva helhetslösningar och verkar för att främja och utveckla padelsporten i Husarö. Med hjälp av Padel24 kan du köpa och bygga din egna padelbana och dessutom få hjälp med markarbete och banbyggnad – inklusive full service och garanti.

Bygga padelhall

Vi hjälper dig att bygga padelhall till konkurrenskraftiga priser i Husarö.

Vi hjälper kunder i hela Husarö

Vi vänder oss till dig oavsett om du representerar ett större företag eller förening.

En investering för framtiden

Som en av världens mest expansiva sporter är padel här för att stanna.

Hitta rätt padelhall i Husarö

Är du sugen på att spela padel i Husarö? Här hittar du listan med alla padelanläggningar i Husarö.

Padelinstruktör utbildning

Vill du bli en padeltränare som har den kompetens som marknaden kräver? Det vanligaste sättet att bli padelinstruktör är att välja ett gediget utbildningsprogram för padel coach utbildningar.
Andra områden Padel24 kan hjälpa till med i Husarö:

Bygga padelhall
Bygga padelhall Husarö och padelbana på din ort? Vi hjälper er med alla nödvändiga steg för att bygga padelhall av högsta klass.

Padelutrustning
Padelutrustning Husarö.Köp Padelkläder & Tillbehör. Sveriges mest välsorterade webbshop fokuserad på padel.

Padelracket
Padelracket Husarö för alla spelare. Padelrack görs generellt i tre olika former: Rund, dropp och diamant. Vi har en mängd modeller av padelrack.

Padelbollar
Padelbollar Husarö är designade för att fungera optimalt med ditt padelrack. Komplett sortiment av billiga padelbollar från olika butiker på nätet.

PadelShop
PadelShop Husarö - Köp padelprodukter - Stort utbud och låga priser. Din ultimata padelbutik webshop och nätbutik online!

Offert padelbana
Offert padelbana Husarö- Kontakta oss idag för en gratis offert. Skicka en gratis offertförfrågan idag och få seriösa anbud. Vi bygger din padelbana.

Padelanläggningar
Padelanläggningar Husarö. Här finner ni en lista på padelanläggningar. Saknas ert padelcenter i listan, kontakta oss så lägger vi till er.

Padeltävlingar
Padeltävlingar Husarö. Spela i prestigefyllda turneringar och led ditt lag till vinsten. Här listar vi aktuella padeltävlingar.

Banspecifikationer padel
Banspecifikationer padel padel. Hela banans mått är 20×10 meter.

Padelregler
Padelregler Poängräkningen i padel sker på precis samma sätt som i tennis. Det vill säga att man spelar bäst av 3 eller 5 set, där det i varje set gäller att vinna 6 game.

Padelgymnasium
Padelgymnasium Husarö. Idrottsgymnasium. Här hittar du skolor för dig som gillar padel.

Padelinstruktör
Padelinstruktör Husarö. Bli padelinstruktör och padeltränare. Vill du bli en padeltränare som har den kompetens som marknaden kräver?

Padelväskor
Padelväskor Husarö. Här finner du ett brett sortiment av padelväskor. Här finns det alla möjliga härliga färgkombinationer, storlekar och stilar att välja bland.

Padelkläder
Padelkläder Husarö från världskända märken till fantastiska priser. Snabb leverans & nöjda kunder.

Padelskor
Padelskor Husarö. Här hittar du ett stort urval av padelskor från ledande varumärken.

Webshop
Webshop Husarö - PadelShop Allt för padel. Hitta rätt racket som är i balans med dig som spelare. Minska risken för skador med vår rådgivning.


Padelbanor i Husarö

    • 20210528 143115 300x225

    Unnaryd Padel


Jobb inom Padel

Synonymer till padel
Ordet padel är synonymt med padeltennis och kan beskrivas som "en racketsport som påminner om tennis"

Wikipedia information om Padel

Padel Padel, ibland benämnt padeltennis, är en racketsport med ursprung i Spanien och Latinamerika.Ursprunget till padel är oklart. Liknande spel förekom på engelska kryssningsfartyg på 1920-talet.. Först 1974 utformades spelet enligt de principer och regler som gäller i dag, administrerade av Internationella Padelförbundet (grundat 1991). Världsmästerskap i padel arrangerades första gången 1992 och har sedan dess spelats vartannat år.[källa behövs]Padel uttalas enligt Svenska Akademiens ordlista (SAOL) [pa´del]. Spelet anknyter till andra tidigare etablerade former av "minitennis" som Paddle tennis och Platform tennis, men har egna regler för spelet, poängräkning, utrustning och spelplanens utformning.Utrustningen består av var sitt padelracket samt boll. Racketen består normalt av kolfiber i blandning med en typ av skummaterial i kärnan.

Wikipedia information om Husarö

Husarö Husarö är en ö i mellersta Stockholms skärgård, tillhörande Österåkers kommun. Ön ligger cirka 1 distansminut norr om Finnhamn. Husarö har endast ett fåtal åretruntboende, men har desto fler sommargäster. Totalt finns ett hundratal sommarstugor på ön. Husarö ångbåtsbrygga angörs av Waxholmsbolagets fartyg. På Husarö finns ett lotsmuseum, som drivs av Föreningen Husarö lotsmuseum. Husarö fanns omnämnt redan på 1200-talet som Husarn i Kung Valdemars segelled. Lotsar har det funnits här sedan 1400-talet. Status som officiell lotsplats fick Husarö 1740, samtidigt flyttades farleden inomskärs, förbi Finnhamn. På segelfartygens tid lotsade husarölotsarna norrut till Furusund och söderut till Sandhamn. På 1800-talet arbetade som mest femton lotsar, efterhand blev de färre och 1912 lades lotsplatsen ner. Sommargäster kom till ön när ångbåtarna började med reguljärtrafik 1881. Än idag om sommaren kommer ångfartyget S/S Storskär till Husarö på söndagar. Stiftelsen Husarö scoutgård bedriver sedan 1958 konfirmationsläger på Husarö Scoutgård. Scoutgården ligger i öns gamla skola, som lades ned på 1950-talet. På lägerplatsen på öns södra sida bedrivs också sedan dess barn- och ungdomsläger av Svenska Kyrkans Unga i Stockholms stift (tidigare Ansgarsförbundet). Sista lördagen i juli varje år firas Husarödagen med Husarömaran, skärgårdsmarknad och visning av lotsmuseet i Sundströmska lotsgården. Simtävlingen Husarö Runt har genomförts sedan 2013. Den arrangeras av Solna Sundbyberg Simsällskap 04 och genomförs första lördagen i augusti varje år. Banan är drygt 6 kilometer och den individuella tävlingen är sedan 2019 en deltävling i Svenska simförbundets tävling Open Water Trophy.

Padel i Husarö