Padel Hässelby. Hitta padelbanor & padelhallar - Padel24

Välkommen till Padel24 ditt padelcenter i Hässelby

Padel24 har erfarna padelinstruktörer i Hässelby som är vana att arbeta med allt från nybörjare, motionärer och spelare på elitnivå.

Vi på Padel24 erbjuda attraktiva helhetslösningar och verkar för att främja och utveckla padelsporten i Hässelby. Med hjälp av Padel24 kan du köpa och bygga din egna padelbana och dessutom få hjälp med markarbete och banbyggnad – inklusive full service och garanti.

Bygga padelhall

Vi hjälper dig att bygga padelhall till konkurrenskraftiga priser i Hässelby.

Vi hjälper kunder i hela Hässelby

Vi vänder oss till dig oavsett om du representerar ett större företag eller förening.

En investering för framtiden

Som en av världens mest expansiva sporter är padel här för att stanna.

Hitta rätt padelhall i Hässelby

Är du sugen på att spela padel i Hässelby? Här hittar du listan med alla padelanläggningar i Hässelby.

Padelinstruktör utbildning

Vill du bli en padeltränare som har den kompetens som marknaden kräver? Det vanligaste sättet att bli padelinstruktör är att välja ett gediget utbildningsprogram för padel coach utbildningar.
Andra områden Padel24 kan hjälpa till med i Hässelby:

Bygga padelhall
Bygga padelhall Hässelby och padelbana på din ort? Vi hjälper er med alla nödvändiga steg för att bygga padelhall av högsta klass.

Padelutrustning
Padelutrustning Hässelby.Köp Padelkläder & Tillbehör. Sveriges mest välsorterade webbshop fokuserad på padel.

Padelracket
Padelracket Hässelby för alla spelare. Padelrack görs generellt i tre olika former: Rund, dropp och diamant. Vi har en mängd modeller av padelrack.

Padelbollar
Padelbollar Hässelby är designade för att fungera optimalt med ditt padelrack. Komplett sortiment av billiga padelbollar från olika butiker på nätet.

PadelShop
PadelShop Hässelby - Köp padelprodukter - Stort utbud och låga priser. Din ultimata padelbutik webshop och nätbutik online!

Offert padelbana
Offert padelbana Hässelby- Kontakta oss idag för en gratis offert. Skicka en gratis offertförfrågan idag och få seriösa anbud. Vi bygger din padelbana.

Padelanläggningar
Padelanläggningar Hässelby. Här finner ni en lista på padelanläggningar. Saknas ert padelcenter i listan, kontakta oss så lägger vi till er.

Padeltävlingar
Padeltävlingar Hässelby. Spela i prestigefyllda turneringar och led ditt lag till vinsten. Här listar vi aktuella padeltävlingar.

Banspecifikationer padel
Banspecifikationer padel padel. Hela banans mått är 20×10 meter.

Padelregler
Padelregler Poängräkningen i padel sker på precis samma sätt som i tennis. Det vill säga att man spelar bäst av 3 eller 5 set, där det i varje set gäller att vinna 6 game.

Padelgymnasium
Padelgymnasium Hässelby. Idrottsgymnasium. Här hittar du skolor för dig som gillar padel.

Padelinstruktör
Padelinstruktör Hässelby. Bli padelinstruktör och padeltränare. Vill du bli en padeltränare som har den kompetens som marknaden kräver?

Padelväskor
Padelväskor Hässelby. Här finner du ett brett sortiment av padelväskor. Här finns det alla möjliga härliga färgkombinationer, storlekar och stilar att välja bland.

Padelkläder
Padelkläder Hässelby från världskända märken till fantastiska priser. Snabb leverans & nöjda kunder.

Padelskor
Padelskor Hässelby. Här hittar du ett stort urval av padelskor från ledande varumärken.

Webshop
Webshop Hässelby - PadelShop Allt för padel. Hitta rätt racket som är i balans med dig som spelare. Minska risken för skador med vår rådgivning.


Padelbanor i Hässelby

    • 20210528 143115 300x225

    Unnaryd Padel


Jobb inom Padel

Synonymer till padel
Ordet padel är synonymt med padeltennis och kan beskrivas som "en racketsport som påminner om tennis"

Wikipedia information om Padel

Padel Padel, ibland benämnt padeltennis, är en racketsport med ursprung i Spanien och Latinamerika.Ursprunget till padel är oklart. Liknande spel förekom på engelska kryssningsfartyg på 1920-talet.. Först 1974 utformades spelet enligt de principer och regler som gäller i dag, administrerade av Internationella Padelförbundet (grundat 1991). Världsmästerskap i padel arrangerades första gången 1992 och har sedan dess spelats vartannat år.[källa behövs]Padel uttalas enligt Svenska Akademiens ordlista (SAOL) [pa´del]. Spelet anknyter till andra tidigare etablerade former av "minitennis" som Paddle tennis och Platform tennis, men har egna regler för spelet, poängräkning, utrustning och spelplanens utformning.Utrustningen består av var sitt padelracket samt boll. Racketen består normalt av kolfiber i blandning med en typ av skummaterial i kärnan.

Wikipedia information om Hässelby

Hässelby Hässelby är ett område i Västerort i Stockholms kommun, vilket omfattar stadsdelarna Hässelby gård, Hässelby strand och Hässelby villastad. Området motsvarar geografiskt Hässelby distrikt. Namnet är hämtat från Hässelby slott, vars ägor omfattade stora områden inom de nuvarande tre stadsdelarna. Postorten Hässelby omfattar också delar av Vinsta. Slottet ligger i den nuvarande stadsdelen Hässelby gård men i postorten Vällingby. Ett stort antal mindre gårdar, torp och lägenheter har legat på Hässelby gårds ägor. Många av dessa har givit upphov till namn inom de olika stadsdelarna i grannskapet. Hässelby gårds område bebyggdes 1953-1955 och tunnelbanetrafiken började hösten 1956. Hässelby strand benämndes först Maltesholm byggdes ut 1955-1957 och tunnelbanetrafiken började hösten 1958. Hässelby villastad kallades tidigare Riddersvik, men 1914 fick municipalsamhället sitt nya namn. År 1975 inkorporerades till Hässelby villastad egendomarna Lövsta och Riddersvik med Stockholm efter att tidigare ha tillhört Järfälla kommun. Under 1997 och 1998 var Hässelby namnet på ett stadsdelsområde Hässelby som kom att med stadsdelsområdet Vällingby bilda nuvarande Hässelby-Vällingby stadsdelsområde.

Padel i Hässelby

    Hässelby Villastad Södra drone flight

    Karta över Hässelby