Padel Enskede. Hitta padelbanor & padelhallar - Padel24

Välkommen till Padel24 ditt padelcenter i Enskede

Padel24 har erfarna padelinstruktörer i Enskede som är vana att arbeta med allt från nybörjare, motionärer och spelare på elitnivå.

Vi på Padel24 erbjuda attraktiva helhetslösningar och verkar för att främja och utveckla padelsporten i Enskede. Med hjälp av Padel24 kan du köpa och bygga din egna padelbana och dessutom få hjälp med markarbete och banbyggnad – inklusive full service och garanti.

Bygga padelhall

Vi hjälper dig att bygga padelhall till konkurrenskraftiga priser i Enskede.

Vi hjälper kunder i hela Enskede

Vi vänder oss till dig oavsett om du representerar ett större företag eller förening.

En investering för framtiden

Som en av världens mest expansiva sporter är padel här för att stanna.

Hitta rätt padelhall i Enskede

Är du sugen på att spela padel i Enskede? Här hittar du listan med alla padelanläggningar i Enskede.

Padelinstruktör utbildning

Vill du bli en padeltränare som har den kompetens som marknaden kräver? Det vanligaste sättet att bli padelinstruktör är att välja ett gediget utbildningsprogram för padel coach utbildningar.
Andra områden Padel24 kan hjälpa till med i Enskede:

Bygga padelhall
Bygga padelhall Enskede och padelbana på din ort? Vi hjälper er med alla nödvändiga steg för att bygga padelhall av högsta klass.

Padelutrustning
Padelutrustning Enskede.Köp Padelkläder & Tillbehör. Sveriges mest välsorterade webbshop fokuserad på padel.

Padelracket
Padelracket Enskede för alla spelare. Padelrack görs generellt i tre olika former: Rund, dropp och diamant. Vi har en mängd modeller av padelrack.

Padelbollar
Padelbollar Enskede är designade för att fungera optimalt med ditt padelrack. Komplett sortiment av billiga padelbollar från olika butiker på nätet.

PadelShop
PadelShop Enskede - Köp padelprodukter - Stort utbud och låga priser. Din ultimata padelbutik webshop och nätbutik online!

Offert padelbana
Offert padelbana Enskede- Kontakta oss idag för en gratis offert. Skicka en gratis offertförfrågan idag och få seriösa anbud. Vi bygger din padelbana.

Padelanläggningar
Padelanläggningar Enskede. Här finner ni en lista på padelanläggningar. Saknas ert padelcenter i listan, kontakta oss så lägger vi till er.

Padeltävlingar
Padeltävlingar Enskede. Spela i prestigefyllda turneringar och led ditt lag till vinsten. Här listar vi aktuella padeltävlingar.

Banspecifikationer padel
Banspecifikationer padel padel. Hela banans mått är 20×10 meter.

Padelregler
Padelregler Poängräkningen i padel sker på precis samma sätt som i tennis. Det vill säga att man spelar bäst av 3 eller 5 set, där det i varje set gäller att vinna 6 game.

Padelgymnasium
Padelgymnasium Enskede. Idrottsgymnasium. Här hittar du skolor för dig som gillar padel.

Padelinstruktör
Padelinstruktör Enskede. Bli padelinstruktör och padeltränare. Vill du bli en padeltränare som har den kompetens som marknaden kräver?

Padelväskor
Padelväskor Enskede. Här finner du ett brett sortiment av padelväskor. Här finns det alla möjliga härliga färgkombinationer, storlekar och stilar att välja bland.

Padelkläder
Padelkläder Enskede från världskända märken till fantastiska priser. Snabb leverans & nöjda kunder.

Padelskor
Padelskor Enskede. Här hittar du ett stort urval av padelskor från ledande varumärken.

Webshop
Webshop Enskede - PadelShop Allt för padel. Hitta rätt racket som är i balans med dig som spelare. Minska risken för skador med vår rådgivning.


Padelbanor i Enskede

    • 20210528 143115 300x225

    Unnaryd Padel


Jobb inom Padel

Synonymer till padel
Ordet padel är synonymt med padeltennis och kan beskrivas som "en racketsport som påminner om tennis"

Wikipedia information om Padel

Padel Padel, ibland benämnt padeltennis, är en racketsport med ursprung i Spanien och Latinamerika.Ursprunget till padel är oklart. Liknande spel förekom på engelska kryssningsfartyg på 1920-talet.. Först 1974 utformades spelet enligt de principer och regler som gäller i dag, administrerade av Internationella Padelförbundet (grundat 1991). Världsmästerskap i padel arrangerades första gången 1992 och har sedan dess spelats vartannat år.[källa behövs]Padel uttalas enligt Svenska Akademiens ordlista (SAOL) [pa´del]. Spelet anknyter till andra tidigare etablerade former av "minitennis" som Paddle tennis och Platform tennis, men har egna regler för spelet, poängräkning, utrustning och spelplanens utformning.Utrustningen består av var sitt padelracket samt boll. Racketen består normalt av kolfiber i blandning med en typ av skummaterial i kärnan.

Wikipedia information om Enskede

Enskede Enskede kan syfta på: Enskede (postort) – en postort i Söderort inom Stockholms kommun vars utsträckning varierat under åren Enskede (stadsdel) – en stadsdel som inrättades 1926 men delades 1934 i: Gamla Enskede – en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun 1934– Enskededalen – en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun 1934– Enskedefältet – en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun 1934– Enskede gård (stadsdel) – en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun Enskede gård (gods) – ett tidigare gods i Söderort inom Stockholms kommun Enskede stadsdelsområde – ett stadsdelsområde under 1997 och 1998 i Söderort i Stockholms kommun Enskede-Årsta stadsdelsområde – ett stadsdelsområde i Söderort i Stockholms kommun 1998–2006 Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsområde – ett stadsdelsområde i Söderort i Stockholms kommun 2007– Enskede-Årsta församling – en församling i Enskede kontrakt i Stockholms stift bildades 1931 genom en utbrytning ur Brännkyrka församling under namnet Enskede församling Enskede församling – namnet på församlingen 1931–2008 Enskede distrikt – ett distrikt i Stockholms kommun och Stockholms län 2016– Enskede IP – en idrottsplats i Gamla Enskede

Padel i Enskede

    Gamla Enskede – Områdesfilm

    Karta över Enskede