Padel Elverum. Hitta padelbanor & padelhallar - Padel24

Välkommen till Padel24 ditt padelcenter i Elverum

Padel24 har erfarna padelinstruktörer i Elverum som är vana att arbeta med allt från nybörjare, motionärer och spelare på elitnivå.

Vi på Padel24 erbjuda attraktiva helhetslösningar och verkar för att främja och utveckla padelsporten i Elverum. Med hjälp av Padel24 kan du köpa och bygga din egna padelbana och dessutom få hjälp med markarbete och banbyggnad – inklusive full service och garanti.

Bygga padelhall

Vi hjälper dig att bygga padelhall till konkurrenskraftiga priser i Elverum.

Vi hjälper kunder i hela Elverum

Vi vänder oss till dig oavsett om du representerar ett större företag eller förening.

En investering för framtiden

Som en av världens mest expansiva sporter är padel här för att stanna.

Hitta rätt padelhall i Elverum

Är du sugen på att spela padel i Elverum? Här hittar du listan med alla padelanläggningar i Elverum.

Padelinstruktör utbildning

Vill du bli en padeltränare som har den kompetens som marknaden kräver? Det vanligaste sättet att bli padelinstruktör är att välja ett gediget utbildningsprogram för padel coach utbildningar.
Andra områden Padel24 kan hjälpa till med i Elverum:

Bygga padelhall
Bygga padelhall Elverum och padelbana på din ort? Vi hjälper er med alla nödvändiga steg för att bygga padelhall av högsta klass.

Padelutrustning
Padelutrustning Elverum.Köp Padelkläder & Tillbehör. Sveriges mest välsorterade webbshop fokuserad på padel.

Padelracket
Padelracket Elverum för alla spelare. Padelrack görs generellt i tre olika former: Rund, dropp och diamant. Vi har en mängd modeller av padelrack.

Padelbollar
Padelbollar Elverum är designade för att fungera optimalt med ditt padelrack. Komplett sortiment av billiga padelbollar från olika butiker på nätet.

PadelShop
PadelShop Elverum - Köp padelprodukter - Stort utbud och låga priser. Din ultimata padelbutik webshop och nätbutik online!

Offert padelbana
Offert padelbana Elverum- Kontakta oss idag för en gratis offert. Skicka en gratis offertförfrågan idag och få seriösa anbud. Vi bygger din padelbana.

Padelanläggningar
Padelanläggningar Elverum. Här finner ni en lista på padelanläggningar. Saknas ert padelcenter i listan, kontakta oss så lägger vi till er.

Padeltävlingar
Padeltävlingar Elverum. Spela i prestigefyllda turneringar och led ditt lag till vinsten. Här listar vi aktuella padeltävlingar.

Banspecifikationer padel
Banspecifikationer padel padel. Hela banans mått är 20×10 meter.

Padelregler
Padelregler Poängräkningen i padel sker på precis samma sätt som i tennis. Det vill säga att man spelar bäst av 3 eller 5 set, där det i varje set gäller att vinna 6 game.

Padelgymnasium
Padelgymnasium Elverum. Idrottsgymnasium. Här hittar du skolor för dig som gillar padel.

Padelinstruktör
Padelinstruktör Elverum. Bli padelinstruktör och padeltränare. Vill du bli en padeltränare som har den kompetens som marknaden kräver?

Padelväskor
Padelväskor Elverum. Här finner du ett brett sortiment av padelväskor. Här finns det alla möjliga härliga färgkombinationer, storlekar och stilar att välja bland.

Padelkläder
Padelkläder Elverum från världskända märken till fantastiska priser. Snabb leverans & nöjda kunder.

Padelskor
Padelskor Elverum. Här hittar du ett stort urval av padelskor från ledande varumärken.

Webshop
Webshop Elverum - PadelShop Allt för padel. Hitta rätt racket som är i balans med dig som spelare. Minska risken för skador med vår rådgivning.


Padelbanor i Elverum

    • 20210528 143115 300x225

    Unnaryd Padel


Jobb inom Padel

Synonymer till padel
Ordet padel är synonymt med padeltennis och kan beskrivas som "en racketsport som påminner om tennis"

Wikipedia information om Padel

Padel Padel, ibland benämnt padeltennis, är en racketsport med ursprung i Spanien och Latinamerika.Ursprunget till padel är oklart. Liknande spel förekom på engelska kryssningsfartyg på 1920-talet.. Först 1974 utformades spelet enligt de principer och regler som gäller i dag, administrerade av Internationella Padelförbundet (grundat 1991). Världsmästerskap i padel arrangerades första gången 1992 och har sedan dess spelats vartannat år.[källa behövs]Padel uttalas enligt Svenska Akademiens ordlista (SAOL) [pa´del]. Spelet anknyter till andra tidigare etablerade former av "minitennis" som Paddle tennis och Platform tennis, men har egna regler för spelet, poängräkning, utrustning och spelplanens utformning.Utrustningen består av var sitt padelracket samt boll. Racketen består normalt av kolfiber i blandning med en typ av skummaterial i kärnan.

Wikipedia information om Elverum

Elverum Elverum är en tätort och stad i Norge och centralort i Elverums kommun, Innlandet fylke. Elverum blev stad (fick norsk "bystatus") efter ett kommunalt beslut 1996. Staden kallas också ofta Porten till Østerdalen, dalen runt älven Glomma, som sträcker sig cirka 30 mil norrut genom fylket. En person från Elverum kallas oftast "elverumsing". Staden Elverum delas in i två delar, Leiret öster om älven och Vestad väster om älven. Stadsdelarna binds ihop av tre broar, Glombrua och hängbron Nybrua (1936) samt Gamlebrua som är gång- och cykelväg. Det finns även två gångbroar via Prestøya mellan Norsk skogmuseum (före detta Norsk skogbruksmuseum) på östsidan och Glomdalsmuseet på västsidan. Leiret är den största delen med flest invånare och affärer. Elverum har ett kompakt centrum. Det finns köpcentra i norra och södra ändan med handelsgatan Storgata däremellan. Här finns flera grundskolor samt Elverum videregående skole, Elverum folkehøgskule och Høgskolen i Hedmark. Dagstidningen Østlendingen ges ut sex dagar i veckan, sedan 1901. Heradsbygd, Jømna, Sørskogbygda och Hernes är de största bygderna i kommunen. Håberget är kommunens östligaste bosättning. 1976 utbröt en stor skogsbrand på Starmoen strax öster om Leiret. Detta området har sedan byggts ut till Starmoen Fritidspark med bland annat flygplats, travbana, motorsportbanor och en 18-håls golfbana (par 72) av internationell standard. I övrigt är Elverum bland annat känt för att kung Haakon VII gav sitt berömda "NEJ" där till den tyska ockupationsmaktens sändebud den 9 april 1940. En bautasten till minne av detta har rests vid Elverum folkehøgskule där det skedde. På Midtskogen, väster om Elverum, finns en minnessten för slaget vid Midtskogen den 10 april 1940. I sin jakt på kung och regering bombade tyskarna Elverum sönder och samman den 11 april 1940. En del av centrumbebyggelsen ersattes tillfälligt av baracker, varav den sista användes som delikatessbutik till långt in på 1970-talet. Den återfinns nu på Glomdalsmuseet. Första veckan i mars arrangeras varje år marknaden Grundsetmart'n. Den har sedan länge dragit folk från stora delar av Norge och Sverige. I början på augusti varje år arrangeras numera Elverumsdagene - en liknande tillställning fast under den varmare årstiden som även inkluderar bland annat De nordiske jakt- og fiskedager på Norsk skogmuseum och Festspillene i Elverum.

Padel i Elverum

    Elverum, Norway

    Elverum, Norway