Padel Edsvalla. Hitta padelbanor & padelhallar - Padel24

Välkommen till Padel24 ditt padelcenter i Edsvalla

Padel24 har erfarna padelinstruktörer i Edsvalla som är vana att arbeta med allt från nybörjare, motionärer och spelare på elitnivå.

Vi på Padel24 erbjuda attraktiva helhetslösningar och verkar för att främja och utveckla padelsporten i Edsvalla. Med hjälp av Padel24 kan du köpa och bygga din egna padelbana och dessutom få hjälp med markarbete och banbyggnad – inklusive full service och garanti.

Bygga padelhall

Vi hjälper dig att bygga padelhall till konkurrenskraftiga priser i Edsvalla.

Vi hjälper kunder i hela Edsvalla

Vi vänder oss till dig oavsett om du representerar ett större företag eller förening.

En investering för framtiden

Som en av världens mest expansiva sporter är padel här för att stanna.

Hitta rätt padelhall i Edsvalla

Är du sugen på att spela padel i Edsvalla? Här hittar du listan med alla padelanläggningar i Edsvalla.

Padelinstruktör utbildning

Vill du bli en padeltränare som har den kompetens som marknaden kräver? Det vanligaste sättet att bli padelinstruktör är att välja ett gediget utbildningsprogram för padel coach utbildningar.
Andra områden Padel24 kan hjälpa till med i Edsvalla:

Bygga padelhall
Bygga padelhall Edsvalla och padelbana på din ort? Vi hjälper er med alla nödvändiga steg för att bygga padelhall av högsta klass.

Padelutrustning
Padelutrustning Edsvalla.Köp Padelkläder & Tillbehör. Sveriges mest välsorterade webbshop fokuserad på padel.

Padelracket
Padelracket Edsvalla för alla spelare. Padelrack görs generellt i tre olika former: Rund, dropp och diamant. Vi har en mängd modeller av padelrack.

Padelbollar
Padelbollar Edsvalla är designade för att fungera optimalt med ditt padelrack. Komplett sortiment av billiga padelbollar från olika butiker på nätet.

PadelShop
PadelShop Edsvalla - Köp padelprodukter - Stort utbud och låga priser. Din ultimata padelbutik webshop och nätbutik online!

Offert padelbana
Offert padelbana Edsvalla- Kontakta oss idag för en gratis offert. Skicka en gratis offertförfrågan idag och få seriösa anbud. Vi bygger din padelbana.

Padelanläggningar
Padelanläggningar Edsvalla. Här finner ni en lista på padelanläggningar. Saknas ert padelcenter i listan, kontakta oss så lägger vi till er.

Padeltävlingar
Padeltävlingar Edsvalla. Spela i prestigefyllda turneringar och led ditt lag till vinsten. Här listar vi aktuella padeltävlingar.

Banspecifikationer padel
Banspecifikationer padel padel. Hela banans mått är 20×10 meter.

Padelregler
Padelregler Poängräkningen i padel sker på precis samma sätt som i tennis. Det vill säga att man spelar bäst av 3 eller 5 set, där det i varje set gäller att vinna 6 game.

Padelgymnasium
Padelgymnasium Edsvalla. Idrottsgymnasium. Här hittar du skolor för dig som gillar padel.

Padelinstruktör
Padelinstruktör Edsvalla. Bli padelinstruktör och padeltränare. Vill du bli en padeltränare som har den kompetens som marknaden kräver?

Padelväskor
Padelväskor Edsvalla. Här finner du ett brett sortiment av padelväskor. Här finns det alla möjliga härliga färgkombinationer, storlekar och stilar att välja bland.

Padelkläder
Padelkläder Edsvalla från världskända märken till fantastiska priser. Snabb leverans & nöjda kunder.

Padelskor
Padelskor Edsvalla. Här hittar du ett stort urval av padelskor från ledande varumärken.

Webshop
Webshop Edsvalla - PadelShop Allt för padel. Hitta rätt racket som är i balans med dig som spelare. Minska risken för skador med vår rådgivning.


Padelbanor i Edsvalla

    • 20210528 143115 300x225

    Unnaryd Padel


Jobb inom Padel

Synonymer till padel
Ordet padel är synonymt med padeltennis och kan beskrivas som "en racketsport som påminner om tennis"

Wikipedia information om Padel

Padel Padel, ibland benämnt padeltennis, är en racketsport med ursprung i Spanien och Latinamerika.Ursprunget till padel är oklart. Liknande spel förekom på engelska kryssningsfartyg på 1920-talet.. Först 1974 utformades spelet enligt de principer och regler som gäller i dag, administrerade av Internationella Padelförbundet (grundat 1991). Världsmästerskap i padel arrangerades första gången 1992 och har sedan dess spelats vartannat år.[källa behövs]Padel uttalas enligt Svenska Akademiens ordlista (SAOL) [pa´del]. Spelet anknyter till andra tidigare etablerade former av "minitennis" som Paddle tennis och Platform tennis, men har egna regler för spelet, poängräkning, utrustning och spelplanens utformning.Utrustningen består av var sitt padelracket samt boll. Racketen består normalt av kolfiber i blandning med en typ av skummaterial i kärnan.

Wikipedia information om Edsvalla

Edsvalla Edsvalla är en tätort i Karlstads kommun i Nors socken. Edsvalla ligger två mil utanför Karlstad intill Norsälven. I Edsvalla finns bland annat ÖoB. Under Edsvalla Bruk finns Värmlands kanske största stenålders boplats (se RAÄ fornsök). Den är något undersökt varvid man påträffade underlag för en boplats. Edsvalla Bruk bestod av Övre Fallet (Mörnersberg), nu under vatten, och Nedre Fallet. Orten har sitt ursprung i ett järnbruk med privilegium från 1673, och senare ett pappersbruk. Det senare lades, trots stora investeringar i början av 1960-talet, ned den 7 december 1966. Under 1600-talet uppfördes en sågkvarn för Edsvallas Bruks byggnader. Den utgjorde ett underlag för Edsvalla såglag. Den blev under 1700- och 1800-talet Värmlands största kanske såg med över 20 ramar. Samtidigt nedlades cirka 20 sågar i Fryksdalen för att koncentreras till Edsvalla tillsammans med timmerhantering. Under 1800-talet transporterades brädor från sågen och timmer till Vänersborg. Sågen är nu nedlagd. Edsvalla Övre bestod före 1850 av tegeltillverkning, en stor kvarn och ett stort sågverk (Värmlands största). Före 1800 fanns en stångjärnssmedja även vid övre fallet. Flera smeder är med i husförhörslängderna. Mitt i Norsälven byggdes en stor bro mellan älvens båda sidor. Från öster anslöt en väg från Kil. Från väster anslöt en väg från norr. Båda vägarna försåg Övre Fallet med råmaterial, samt mjöl och tegelstenar och takpannor transporterades till närområdet. Mitt i älven uppfördes en slipmassefabrik, som ersattes av en ny fabrik i Edsvalla bruks södra delar. En linbana från höjderna omkring transporterade material till- och från fabrikerna i Övre Fallet.

Padel i Edsvalla