Padel Duved. Hitta padelbanor & padelhallar - Padel24

Välkommen till Padel24 ditt padelcenter i Duved

Padel24 har erfarna padelinstruktörer i Duved som är vana att arbeta med allt från nybörjare, motionärer och spelare på elitnivå.

Vi på Padel24 erbjuda attraktiva helhetslösningar och verkar för att främja och utveckla padelsporten i Duved. Med hjälp av Padel24 kan du köpa och bygga din egna padelbana och dessutom få hjälp med markarbete och banbyggnad – inklusive full service och garanti.

Bygga padelhall

Vi hjälper dig att bygga padelhall till konkurrenskraftiga priser i Duved.

Vi hjälper kunder i hela Duved

Vi vänder oss till dig oavsett om du representerar ett större företag eller förening.

En investering för framtiden

Som en av världens mest expansiva sporter är padel här för att stanna.

Hitta rätt padelhall i Duved

Är du sugen på att spela padel i Duved? Här hittar du listan med alla padelanläggningar i Duved.

Padelinstruktör utbildning

Vill du bli en padeltränare som har den kompetens som marknaden kräver? Det vanligaste sättet att bli padelinstruktör är att välja ett gediget utbildningsprogram för padel coach utbildningar.
Andra områden Padel24 kan hjälpa till med i Duved:

Bygga padelhall
Bygga padelhall Duved och padelbana på din ort? Vi hjälper er med alla nödvändiga steg för att bygga padelhall av högsta klass.

Padelutrustning
Padelutrustning Duved.Köp Padelkläder & Tillbehör. Sveriges mest välsorterade webbshop fokuserad på padel.

Padelracket
Padelracket Duved för alla spelare. Padelrack görs generellt i tre olika former: Rund, dropp och diamant. Vi har en mängd modeller av padelrack.

Padelbollar
Padelbollar Duved är designade för att fungera optimalt med ditt padelrack. Komplett sortiment av billiga padelbollar från olika butiker på nätet.

PadelShop
PadelShop Duved - Köp padelprodukter - Stort utbud och låga priser. Din ultimata padelbutik webshop och nätbutik online!

Offert padelbana
Offert padelbana Duved- Kontakta oss idag för en gratis offert. Skicka en gratis offertförfrågan idag och få seriösa anbud. Vi bygger din padelbana.

Padelanläggningar
Padelanläggningar Duved. Här finner ni en lista på padelanläggningar. Saknas ert padelcenter i listan, kontakta oss så lägger vi till er.

Padeltävlingar
Padeltävlingar Duved. Spela i prestigefyllda turneringar och led ditt lag till vinsten. Här listar vi aktuella padeltävlingar.

Banspecifikationer padel
Banspecifikationer padel padel. Hela banans mått är 20×10 meter.

Padelregler
Padelregler Poängräkningen i padel sker på precis samma sätt som i tennis. Det vill säga att man spelar bäst av 3 eller 5 set, där det i varje set gäller att vinna 6 game.

Padelgymnasium
Padelgymnasium Duved. Idrottsgymnasium. Här hittar du skolor för dig som gillar padel.

Padelinstruktör
Padelinstruktör Duved. Bli padelinstruktör och padeltränare. Vill du bli en padeltränare som har den kompetens som marknaden kräver?

Padelväskor
Padelväskor Duved. Här finner du ett brett sortiment av padelväskor. Här finns det alla möjliga härliga färgkombinationer, storlekar och stilar att välja bland.

Padelkläder
Padelkläder Duved från världskända märken till fantastiska priser. Snabb leverans & nöjda kunder.

Padelskor
Padelskor Duved. Här hittar du ett stort urval av padelskor från ledande varumärken.

Webshop
Webshop Duved - PadelShop Allt för padel. Hitta rätt racket som är i balans med dig som spelare. Minska risken för skador med vår rådgivning.


Padelbanor i Duved

    • 20210528 143115 300x225

    Unnaryd Padel


Jobb inom Padel

Synonymer till padel
Ordet padel är synonymt med padeltennis och kan beskrivas som "en racketsport som påminner om tennis"

Wikipedia information om Padel

Padel Padel, ibland benämnt padeltennis, är en racketsport med ursprung i Spanien och Latinamerika.Ursprunget till padel är oklart. Liknande spel förekom på engelska kryssningsfartyg på 1920-talet.. Först 1974 utformades spelet enligt de principer och regler som gäller i dag, administrerade av Internationella Padelförbundet (grundat 1991). Världsmästerskap i padel arrangerades första gången 1992 och har sedan dess spelats vartannat år.[källa behövs]Padel uttalas enligt Svenska Akademiens ordlista (SAOL) [pa´del]. Spelet anknyter till andra tidigare etablerade former av "minitennis" som Paddle tennis och Platform tennis, men har egna regler för spelet, poängräkning, utrustning och spelplanens utformning.Utrustningen består av var sitt padelracket samt boll. Racketen består normalt av kolfiber i blandning med en typ av skummaterial i kärnan.

Wikipedia information om Duved

Duved Duved är en ort i Åre distrikt (Åre socken) i Åre kommun, västra Jämtland, och en vintersportort som sedan år 1985 ingår i Åres turistdestination med tillhörande lift- och pistsystem. Området avgränsades före 2010 till en tätort, sedan 2015 räknas området till tätorten Åre.Utifrån den äldre tätortsavgränsningen har Duved närmare 700 bofasta invånare, och de två största områdena för permanent boende är Kvarnbacken och Kyrklägdan. I orten finns bland annat en kyrka av sällsynt arkitektur, skola och sporthall från 1991 belägna mitt emot varandra. Duved har flest pensionat av destination Åres fyra orter; äldst är Pensionat Mullfjället, ett före detta tullhus (Jämtlands läns första) med anor från 1850-talet som i och med ombygge 1896–1918 öppnade för logi (inledningsvis i norsk ägo) till följd av utvecklingen i trakten som Mittbanan innebar.Sedan 2018 pågår en omfattande samhällsutveckling i Duved som landsbygdsort, där invånarna fått lämna egna förslag på vision inför 2030-talet, och Åre kommuns befolkningstillväxt är en av Sveriges procentuellt största sedan millennieskiftet. Duveds skola med anor från åtminstone 1930-talet enligt Jamtli byggdes om och till 1989 respektive 1999, och var fram till 2009 en lågstadie-/småskola innan även mellan- och högstadium kom till med endast smärre ombyggnader. I de nya byggprojekten ingick således en avsevärt större skolbyggnad – en av kommunens största investeringar någonsin – som invigdes starten av höstterminen 2022, med plats för 800 elever.

Padel i Duved